De T 778 vormt het nieuwe vlaggenschip voor NAD en moet in november beschikbaar worden. De negen versterkte kanalen op de receiver produceren elk 100W.

Door het speciale chassis (3U rack) mikt deze receiver op de custom install-markt. Ook een RS232-poort, triggers (in en uit) en driverondersteuning voor de belangrijkste smart home diensten zijn aanwezig. De voorzijde bevat een kleurenaanraakscherm.

Zoals we van NAD gewend zijn maakt de T 778 gebruik van het MDC-platform (Modular Design Construction) zodat naar de toekomst toe uitbreidingsmodules kunnen worden toegevoegd, en oudere vervangen. Denk aan bijvoorbeeld de evoluties in HDMI en 8K. Er is plaats voor 2 MDC-modules.

De T 778 speelt de nieuwste geluidsformaten Dolby Atmos en DTS:X af, terwijl alle HDMI-poorten 4K met HDR ondersteunen. Er zijn ook twee HDMI-uitgangen en twee subwooferuitgangen.

De receiver speelt ook probleemloos multiroom-muziek af door de aanwezigheid van het uitstekende BluOS-platform. Alle digitale ingangen kunnen bovendien overweg met Bluetooth aptX HD en hi-res audio MQA decoding. Ook Apple AirPlay 2 behoort tot de basisuitrusting.

Voor het inregelen van de luidsprekers in de kamer staat Dirac Live ter beschikking.

Voorlopig is er enkel een prijs in Britse ponden vernoemd: 2499.

Reageer