Modular Wollet wandverlichting oled

Volgens ontwerper Jeffrey Huyghe van Modular Lighting Instruments was de keuze voor oled vanzelfsprekend: “Hadden we gewone leds gebruikt, dan was Wollet een veel complexere armatuur geworden. Net dankzij de oled-technologie kan Wollet bestaan in al zijn eenvoud.”

De armatuur bestaat immers uit slechts drie onderdelen: de strakke behuizing, de extreem dunne oled als lichtbron en een scharnier dat toelaat het lichtoppervlak 180 graden te kantelen. Hierdoor richt je de armatuur naar wens, en is een sfeervol diffuus licht – eigen aan de oled-technologie – mogelijk.

Waar kan je de Wollet dan inzetten? Bijvoorbeeld als nachtlampje aan bed of als sfeervol accent in de woonkamer. De Wollet is zowel in wit als zwart verkrijgbaar en heeft een totale lichtoutput van 145 lumen.

Modular Wollet wandverlichting oled

Sulfer wandverlichting

Een andere nieuwe armatuur is de Sulfer, een breed toepasbare wandlamp. Zo kan je de Sulfer voorzien van verschillende stralingshoekplaatjes en zo de lichtbundel van vorm laten veranderen. Standaard projecteert de Sulfer een brede lichtbundel op de muur, maar via die plaatjes is een kleine en medium lichtbundel voorhanden.

Bovendien kan de Sulfer, wanneer je kiest voor de IP54-versie, ook buiten gebruikt worden, of in de badkamer. De lamp is dan wel niet dimbaar.

Modular Sulfer wandlamp

Ook de Sulfer, afgewerkt met een behuizing van gegoten aluminium, is beschikbaar in de kleuren wit en zwart. De lichtkleur van de ledverlichting is 2700K of 3000K, de lichtoutput 400 lumen en het verbruik slechts 8 watt.

Klik hier om producten in te laden

Reageer