Onder het nieuwe Logi-label introduceert Logitech de Logi BLOK-lijn. Die bestaat uit drie beschermende hoezen voor jouw iPad, zodat je zorgeloos jouw tablet overal kan meenemen.

logi-blok-2

De Logi BLOK Protective Shell is ontworpen voor de iPad Air 2 en alle modellen van de iPad Mini en is een beschermende case die het scherm tegen krassen beschermt. Het is de meest eenvoudige hoes in de reeks en biedt een lichte, gestroomlijnde bescherming. De Protective Shell is verkrijgbaar in het zwart, rood/paars en blauwgroen/blauw.

Adviesprijs: 39,99 euro.

logi-blok-3

Heb je liever een hoes die veelzijdiger is, dan is de BLOK Protective Case meer iets voor jou. Die biedt een any angle-houder waardoor je jouw iPad in elke gewenste positie binnen een hoek van 50 graden kan plaatsen. Sluit je de case, dan beschermt die jouw toestel tegen vallen en stoten. Verkrijgbaar in zwart, rood/paars of blauwgroen/blauw.

Adviesprijs: 69,99 euro.

logi-blok-4

Voor wie liever een alles-in-één ervaring wilt, is er ook nog de Protective Keyboard Case voor de iPad Air 2. Die doet niet enkel dienst als beschermende case, maar komt ook met een draadloos afkoppelbaar toetsenbord. Dat toetsenbord is trouwens voorzien van een speciale rij iOS-sneltoetsen. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauwgroen/blauw.

Adviesprijs: 129,99 euro.

Reageer