logitech create

Een nieuwe iPad, dat betekent uiteraard ook nieuwe accessoires van Logitech. De fabrikant lanceert met de Logi Create-lijn handige oplossingen om meer uit jouw iPad Pro te halen.

Keyboard Case

De Keyboard Case is het eerste third-party toetsenbord voor de iPad Pro en maakt gebruik van Apples nieuwe Smart Connector. Hierdoor hoef je niet langer jouw toetsenbord zelf inte schakelen, verbinden of op te laden, want dit gebeurt allemaal via de connector zelf.

logitech create

De Keyboard Case bestaat uiteraard uit een beschermende hoes met een ingebouwd toetsenbord, met achtergrondverlichting. Het keyboard is voorzien van full-size toetsen voor een aangename typervaring.

Protective Case

De Protective Case is een flexibele case die het AnyAngle-principe gebruikt en ervoor zorgt dat je je iPad Pro onder elke kijkpositie binnen een hoek van 60 graden kan plaatsen. Met de case is zowel de voor- als achterzijde van jouw tablet beschermd.

logitech-create-protective-case

Prijs en beschikbaarheid

De Backlit Keyboard Case moet 149,99 euro gaan kosten, de Protective Case heeft een adviesprijs van 79,99 euro. Beide accessoires komen in zwart, rood en blauw en zijn nu verkrijgbaar.

Reageer