loewe-bild2

Vanaf oktober komt Loewe met een nieuwe instap televisiereeks, de bild 2. Die is verkrijgbaar in drie schermgroottes, waarvan de 55-inch versie een OLED-scherm krijgt.

De 55-inch bild 2 krijgt een OLED-paneel uit 2018, terwijl de 49-inch en 43-inch modellen het moeten stellen met de LED-technologie.

Alledrie de schermen hebben de Ultra HD resolutie en zijn compatibel met de High Dynamic Range-standaarden HDR10 en HLG. De 55-inch OLED-tv kan ook overweg met Dolby Vision.

bild 2 - assortiment 3Standaard beschikken de televisies over een 2 x 20W soundbar en een zwarte (draaibare) tafelvoet. De tv is afgewerkt in het zwart met een zwart textielfront voor de soundbar. Kabels zitten achteraan verborgen achter een magnetische cover.

Met een optioneel Loewe Klang 1-systeem kan je de soundbar uitbreiden tot een 3.1-systeem met liefst 420W aan muziekvermogen. De tv’s hebben trouwens standaard de nieuwe geluidspersonalisatietechnologie Mimi Defined aan boord. Hiermee kan het geluid op elke luisteraar afzonderlijk worden ingesteld.

Net zoals de andere tv’s van Loewe kan je makkelijk op Netflix en YouTube, en zijn er connectiviteitsopties als Wi-Fi en Bluetooth. Dankzij die laatste verbinding kan je met een draadloze hoofdtelefoon tv kijken.

De bild 2 reeks is naar Loewe-normen een erg toegankelijke reeks geworden. De bild 2.43 kost 1699 euro, de bild 2.49 kost 1999 euro, en de prijs van de 2.55 OLED bedraagt 2999 euro. Met de Prijsvoordeel-actie zullen de prijzen nog ietsje lager komen te liggen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer