Concord, onderdeel van de groep Feilo Sylvania, lanceert met de Beacon Wallwash en de Beacon Shelf twee nieuwe ledrailspots die ideaal zijn voor gebruik in winkels.

Beacon Wallwash: licht in de vierde dimensie

De Beacon Wallwash beschikt over een asymmetrische lens die speciaal ontworpen werd voor een zeer brede, maar uniforme lichtverdeling. Dankzij de nieuwste led-technologie biedt de Beacon Wallwash een energie-efficiënte oplossing met lagere onderhoudskosten.

De nieuwe Concord-railspot heeft een verticale verlichting tot 4 meter hoog en een horizontale verlichting tot 4,5 meter breed. De krachtige driver met een vermogen van 48W levert een lichtopbrengst tot 4.916 lumen, wat een rendement betekent tot 102lm/W. De railspot is standaard beschikbaar met CRI 93 of CRI 85 in de High-Output-versie, in zowel warm als neutraal wit.

concord-beacon-shelfBeacon Shelf: harmonieuze schapverlichting

De optisch asymmetrische reflector in de Beacon Shelf werpt het licht dynamisch op een schap of display. Dit verhoogt het visueel comfort en beperkt de verblinding.

Dankzij de hoge CRI van 93 krijg je met de Beacon Shelf een gelijkmatige lichtspreiding van plafond tot vloer. Het vermogen van 48W en een lichtopbrengst van 4.485 lumen heeft deze spot een rendement van 93lm/W.

De Beacon Shelf is verkrijgbaar in het wit en in het zwart.

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer