‘Chique en modern’, zo kan je de Galaxy A-reeks van Samsung misschien nog het best omschrijven. Het 7-inch model is ideaal voor wie mobiliteit hoog in het vaandel draagt.

Tablets hoeven niet altijd duur te zijn, zeker niet voor wie het toestel vooral gebruikt om door sociale media te bladeren, mails te checken of eenvoudige spelletjes te spelen. De Galaxy Tab A-reeks is voor hen het perfecte toestel, zonder toegevingen te moeten doen op vlak van design en gebruikscomfort.

Lichtgewicht

Samsung gaf het toestel een moderne look mee, met een speciaal patroon op de achterzijde die voor een zachte en comfortabele grip moet zorgen. De tablet is bovendien licht (283 gram) en compact (8,7 mm dik), zodat je het toestel overal kan meenemen en ook van extra gebruikscomfort geniet.

Er is ook aandacht voor de camera: zo kan je panoramische foto’s en zelfs geanimeerde GIFs maken. Dankzij de 4000 mAh-batterij kan je extra lang doorgaan, terwijl je door microSD-kaartjes te gebruiken tot 200 GB gegevens en bestanden kan gaan opslaan.

Kids Mode

Heb je ook kinderen in huis, dan is er Kids Mode 4.0, dat volledig geoptimaliseerd is voor gebruik door kinderen. Zo kan je gebruik maken van bredere tekengebieden en verbeterde geluidseffecten om de zintuigen extra te prikkelen. Je kan ook bepaalde apps gaan beveiligen en een gebruikstijd gaan instellen.

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer