Met de Semih en de Kanon heeft Modular twee nieuwe armaturen voorgesteld. De Semih richt zich op een serene manier van verlichten, Kanon is dan weer een krachtige spot voor retailomgevingen.

Semih is gebaseerd op oosterse invloeden en verenigt yin en yang in één armatuur. De S-vormige breuklijn deelt de armatuur in twee gelijke delen en is gebaseerd op het taoïsme. Je kan de plafondopbouwer laten roteren om het licht te krijgen waar je het wilt.

Het deel dat je aan het plafond bevestigt draait 180° en het deel met het lamphuis kan je ongeveer 75° richten. De Semih is dus een veelzijdige plafondopbouwer die zowel voor accent- als algemene verlichting toegepast kan worden. Semih is bovendien dimbaar en beschikt over een led-lamp.

modular-kanon

De Kanon is dan weer een eenvoudige, krachtige spot op track die ontworpen werd door Couvreur&Devos, dat de voorbije jaren al meermaals met Modular samenwerkte (bij onder meer Spock, Rektor en Chapeau). Alle draden en techniek zitten verborgen in de armatuur, alsook alle schroeven en bedrading.

Kanon is een energiezuinige led-armatuur, beschikbaar in twee lichtsterktes. De Kanon 110 biedt tot 3400 lumen, terwijl de Kanon 138 tot maar liefst 6000 lumen gaat. Daarmee is het ook meteen de krachtigste spot van Modular.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer