De hybride smartwatches Q Neely en Q Jacqueline krijgen een elegant design mee, met een behuizing van amper 36mm. Personaliseren kan je als vrouw met een uitgebreid gamma aan horlogebandjes.

Wie nog niet vertrouwd is met de term hybride smartwatch: dat zijn slimme smartwatches die er net uitzien als gewone horloges, met wijzerplaat en al, maar die een aantal handige, digitale functies krijgen ingebouwd. Bovendien moet je de batterij amper opladen: de hybride smartwatches van Fossil zingen het volgens het merk zes maanden uit op één lading.

In de praktijk kan je meldingen van je smartphone ontvangen door middel van een lichte trilling van de horloge of een animatie van de wijzers. Bovendien worden je dagelijkse stappen en verbruikte calorieën bijgehouden en krijg je feedback over jouw slaapgewoonten.

Aan de knoppen kan je bepaalde functies toekennen zoals de bediening van muziek op je smartphone of de camera van de smartphone.

De launch van de nieuwe smartwatches valt samen met een update voor de Fossil Q-app. Zo is er een nieuwe snelkoppeling waardoor je kan zien op welk tijdstip je arriveert op jouw bestemming, als een instelling om een stopwatch te starten en zijn er ook enkele fitnessfuncties bijgekomen.

De Q Neely en Q Jacqueline zijn vanaf 22 oktober te koop in Fossil-winkels voor 179 euro.

Reageer