Een belangrijk onderdeel van de slimme woning, is smart lighting. Slimme verlichtingsoplossingen zorgen niet enkel voor meer gebruiksgemak, maar ook voor meer energiebesparing en zijn dus ook beter voor de portefeuille. Feilo Sylvania stelt daarom een uitgebreid gamma Smart Lighting Solutions voor.

Feilo Sylvania is een samensmelting van Havells Holdings Limited en Feilo Acoustics en stelt dit voorjaar voor het eerst samen producten voor.

Smart Lighting Portal

De Lighting Portal is een gebruiksvriendelijk webplatform dat de voordelen van het lichtregelsysteem uitbreidt en verbindt met het slimme gebouw. Via de tool krijg je als gebouweigenaar of -huurder informatie te zien over wie aanwezig is, of ten minste welke lampen er zoal branden. De Organic Response-armaturen zijn namelijk uitgerust met een PIR-sensor.

Op die manier kan je de minder gebruikte gebieden in het gebouw oplijsten en zo de kosten voor schoonmaak en beveiliging gaan optimaliseren. Dankzij het systeem kan de facility manager ook het energieverbruik van elke armatuur analyseren en bijhouden wanneer ze aan vervanging toe zijn.

Smart Outdoor Lighting

Dit slimme verlichtingssysteem bestaat uit een paal, die via een geïntegreerde ledlamp voor gelijkmatig en helder licht zorgt. De paal kan aangepast worden met extra modules, zoals beveiligingscamera’s, infrastructuren voor draadloze netwerken en oplaadpunten voor elektrische wagens.

Geïntegreerde Bluetooth

Feilo Sylvania-armaturen zijn ook verkrijgbaar met geïntegreerde Bluetooth-technologie van Casambi. Met deze innovatieve aanpak voor moderne controle-oplossingen voor draadloze verlichting, selecteren winkeliers en museummedewerkers vanaf elk mobiel apparaat de perfecte verlichting voor hun producten en collecties.

Als gebruiker kan je met één swipe individuele armaturen en passen de kleurtemperatuur of RGB-waarde aan. Dankzij innovatieve mesh-technologie is er geen extra router nodig en kunnen de armaturen met elkaar communiceren om geïntegreerde scènes te vormen, inclusief tijdvolgordes en effecten. Door het op Bluetooth gebaseerde systeem zijn de armaturen ook te gebruiken als baken om gepersonaliseerde boodschappen te sturen naar langslopende mensen.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer