Prynt brengt het principe van een Polaroid in een modern kleedje. Met het docking station kan je foto’s die je met je iPhone neemt meteen uitprinten in ware retrostijl.

In de jaren ‘90 was de Polaroid een grote hype: je kon je foto’s meteen afdrukken en delen met je vrienden. Bovendien hadden de Polaroid-foto’s een leuk retro-effect.

Met de komst van digitale fotografie en later ook de smartphones, is de Polaroid in de vergetelheid geraakt. De laatste twee jaar is de analoge foto echter aan een kleine heropstanding bezig.

Met Prynt combineer je het gemak van een smartphonecamera met de look and feel van een geprinte foto. Prynt is een docking station waarmee je je smartphonefoto’s kan afprinten. In de docking kan je je iPhone kwijt, maar de Prynt ondersteunt ook Bluetooth, waardoor we vermoeden dat je ook met andere smartphones draadloos je foto’s kan printen. De Prynt maakt gebruik van een warmteprintsysteem, waardoor je geen inkt nodig hebt.

Het toestel is nog niet verkrijgbaar, maar binnenkort wordt er een Kickstarter-campagne opgestart. De Prynt zou dan zo’n 99 dollar gaan kosten.

Reageer