Vogel’s presenteert een nieuwe productlijn monitorarmen genaamd MOMO.
Vogel’s MOMO maakt het eenvoudig om een ​​monitor aan bureaus, balies en bedieningstafels te bevestigen. Hij kan ook rechtstreeks op de muur worden gemonteerd. Deze stijlvolle en functionele monitorbeugel bestaat uit verschillende basiscomponenten en accessoires. Hierdoor kun je hem in elke mogelijke configuratie samenstellen.

Flexibel systeem met eindeloze mogelijkheden

MOMO is een flexibel, modulair systeem voor het monteren van monitoren op elke gewenste hoogte. MOMO bestaat uit de Motion-serie en de Motion Plus-serie. Beide series bieden de gebruiker maximale flexibiliteit en optimaal ergonomisch comfort. Daarnaast beschikt de Motion Plus over een wendbaar veersysteem waardoor je met slechts één vinger je monitor in elke positie en hoogte kunt verstellen. Beweging met één vinger.

Flexibel systeem met eindeloze mogelijkheden |  Vogel's

Makkelijk te installeren

Het gehele systeem is zo ontworpen dat u het snel en eenvoudig kunt installeren met slechts één inbussleutel, die netjes op het product zit. De monitorarm is eenvoudig vanaf de bovenzijde te monteren. Een lastige installatie onder het bureau is niet meer nodig.

Hoogwaardige materialen

Voor MOMO worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de gebruiker verzekerd is van een veilige oplossing met een lange levensduur. De monitorarmen worden minimaal 10.000 cycli getest.

Veiligheid eerst

MOMO voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Elke monitorarm is beveiligd met een 180 graden draaistop om schade aan de muur en de monitor te voorkomen en kabelbreuk te voorkomen. Deze producten zijn TÜV-gecertificeerd.

Duurzaamheid

Met MOMO kiest u voor een duurzame oplossing. Dit zie je niet alleen terug in de producten, maar ook in de verpakkingen. Alle verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van herbruikbare grondstoffen, waardoor je geen single-use plastic tegenkomt. Hierdoor is de verpakking 100% recyclebaar. Bovendien kan het verpakkingsafval plat worden afgevoerd, waardoor het volume laag blijft.

Reageer