De mobiele airco moet niet enkel stiller, maar ook efficiënter zijn dan ooit. Dankzij enkele unieke functies krijg je bovendien ook meer gebruikscomfort.

Op warme dagen is er niets handigers dan een mobiele airco om je woning af te koelen. Jammer genoeg heb je bij deze toestellen soms geluidsoverlast, wat uiteraard vervelend is wanneer je het toestel in de slaapkamer wil zetten.

De Pinguino Silent van De’Longhi wil dit probleem oplossen door zeer stil te werk te gaan en je dus niet te storen wanneer je de airco ook ‘s nachts of ‘s avonds zijn werk wil laten doen. Het apparaat kreeg bovendien een energie-efficiëntielabel A+ mee, het beste label dat een mobiele airco kan krijgen. Naast de stille werking kan je dus ook genieten van een energie-efficiënt systeem.

De Pinguino functioneert volgens de lucht/water-technologie en gebruikt een condensor die gekoeld wordt door water in plaats van door lucht. De combinatie van de lucht/water-technologie en het Condens Recycling System zorgt ervoor dat de koelcapaciteit met zo’n 20% stijgt en het energieverbruik met zo’n 20% daalt. Het toestel is dus niet enkel stil, maar ook zuinig.

Bovendien denkt de Pinguino Silent met je mee. Ingebouwd zit een Smartfunctie die de kamertemperatuur registreert en automatisch overschakelt op de meest geschikte ventilatiestand om de ingestelde temperatuur te bereiken. Ook een Sleepfunctie is voorzien, waarbij de airco op de laagste ventilatiestand werkt en zo extra stil moet zijn. Ideaal dus om ‘s nachts te gebruiken.

Je kan de Pinguino ook inzetten als luchtontvochtiger dankzij de aparte ontvochtigingsfunctie die tot 50 liter vocht per dag uit de lucht vewijdert. Verder zijn ook een turbostand, timer en thermostaat ingebouwd. Via een verlicht lcd-display en een afstandsbediening zorgt De’Longhi voor extra gebruiksgemak.

De Pinguino Silent is ideaal voor ruimtes tot 125 kubieke meter en kost 899,99 euro.

Ontdek enkele mobiele airco-toestellen van De’Longhi
Klik hier om producten in te laden

Reageer