Apples laatste tablet, de iPad Air 2, is zowat de beste en meest populaire tablet die je in huis kan halen. Het toestel is een totaalpakket dat in elke situatie van pas komt, of het nu om surfen, gamen, lezen of mailen gaat.

Sinds Apple in 2010 zijn iPad voorstelde, is het bedrijf de onaantastbare koploper op de tabletmarkt. De mobiliteit en het gigantische aanbod aan apps op een groter scherm spreekt ook studenten aan en is de ideale metgezel voor op kot of thuis, of het nu voor ontspanning of productiviteit is.

In vergelijking met de eerste iPad Air kreeg de iPad Air 2 een make-over: het toestel is dunner en is slechts 6,1 mm dik en werd ook uitgerust met een nieuw antireflectiescherm, waardoor je 56 procent minder weerspiegelingen en glare zou moeten hebben. Heel handig als je jouw tablet in de zon wilt gebruiken.

Qua prestaties moet de iPad Air 2 meer dan genoeg rekenkracht bieden dankzij de A8X-chip. De zogeheten Metal-technologie moet ervoor zorgen dat de graphics van consolekwaliteit zouden moeten zijn. Daarnaast biedt de iPad Air 2 wel nog 10 uur batterijduur.

Heel handig voor studenten zijn de ontelbare accessoires die er voor de iPad bestaan. Denk maar aan covers, hoesjes, toetsenborden, enzovoort. Hierdoor kan je jouw tablet beschermen, of kan je gemakkelijk tekst typen.

De prijzen van de iPad Air 2 beginnen bij 499 euro.

Klik hier om producten in te laden

Reageer