De Galaxy TabPro S is een 2-in-1 tablet die zich richt op meer productiviteit. Het toestel komt met Windows 10, heeft een 12 inch Super AMOLED-scherm en ondersteunt 4G LTE Cat 6.

Waar het gros van de tablets op entertainment en vrijetijdsgebruik mikt, is de TabPro S specifiek in het leven geroepen voor wie onderweg aan de slag wilt gaan. Het toestel is slechts 6,3 mm dik en weegt 693 gram.

Onder de motorkap

Uiteraard verlang je van een professionele tablet meer rekenkracht en betere prestaties. Daarom bouwde Samsung een Intel Core M-processor in. Deze processor is specifiek ontworpen voor gebruik zonder ventilator (de warmte wordt namelijk beter verdeeld, waardoor oververhitting uitgesloten wordt). De chip is ook efficiënter en stiller.

Knap scherm

De TabPro S is de eerste Windows 10-tablet die een Super AMOLED-display meekrijgt. Hierdoor krijg je een 94% natuurlijk kleurenbereik en extra helderheid om aan de slag te kunnen gaan.

Accessoires

Wil je nog meer uit het toestel halen, kan je het gaan combineren met enkele accessoires: een multiportadapter (HDMI, USB type A & C) en een Bluetooth-stylus. Deze zijn apart verkrijgbaar.

Wél meegeleverd is een cover met fullsize toetsenbord met touchpad.

De Galaxy TabPro S is verkrijgbaar vanaf maart 2016 in zwart en wit. Prijsinformatie gaf Samsung nog niet mee.

Klik hier om producten in te laden

Reageer