Maak kennis met de nieuwe Townus Speakerrange van Canton. Deze reeks volgt de populaire Chrono en Chrono SL reeks op en bundelt beide voorgangers in een compacte, doch complete line-up. De Townus staat voor eigentijds design gecombineerd met de elementen van de natuur, getuige de verwijzingen naar het Taunus gebergte in Duitsland waar de fabrikant al 49 jaar met passie zijn speakers maakt.

Modern design

De naam Townus is een woordspeling van Taunus en Town en verbindt de moderne stadsbewoner met de oorsprong van de luidspreker en het landelijke karakter van Canton. De elegante en tijdloze vorm met afgeronde hoeken, gecombineerd met hoogwaardige technische componenten, maken van de nieuwe Townus luidsprekers een serie die flexibel kan worden ingezet.

Townus is beschikbaar in 3 afwerkingen: mat wit, pianolak en nu ook in walnoot.

High-Quality surfaces

De modern vormgegeven en toch tijdloos elegante luidsprekerserie Townus past dankzij de verschillende afwerkingen van de behuizing bij vele interieurstijlen. De onberispelijk verzorgde kasten in witte zijdematte en zwarte hoogglanslak en het edele walnotenhoutfineer onderstrepen de premium claim van de nieuwe Townus serie.

New Gold-Plated Terminals

De hoogwaardige vergulde schroefklemmen met aansluitbus voor kabeldoorsnedes tot 10 mm² bieden maximale geleidbaarheid en garanderen een langdurig stabiel contact. De aansluitklem, die gelijk ligt met de achterwand, zorgt voor een uniform uiterlijk en is uitgerust met hoogwaardige componenten.

Klik hieronder door naar alle specificaties en kom jouw dichtsbijzijnde verkooppunt te weten:

 

Klik hier om producten in te laden
Klik hier om producten in te laden
Klik hier om producten in te laden

Reageer