BTicino Classe 300 videofonie

De binnenposten uit de Classe 300-lijn en de Axolute-afdekplaten pakken uit met een discreet design, maar moeten toch zo in je interieur geïntegreerd worden.

Discrete binnenposten voor videofonie

BTicino presenteert op Batibouw onder meer de nieuwe Classe 300-binnenposten en pakt voor de toestellen uit met de noemer ‘opvallend discreet’. De apparaten zijn uitgerust met een 7 inch lcd-aanraakscherm en komen met een heel dun profiel van slechts 22,5 mm.

De bediening komt met vier basisfuncties die zo ingesteld zijn dat je er snel bij kan (dus als een soort sneltoets), dus zonder dat je de menu’s moet doorlopen.

De Classe 300-toestellen komen in wit of antraciet, als opbouwversie, voor montage aan de muur, of als tafelmodel. Daarnaast is er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen aan het deurstation. Bovendien bestaan ook alle versies als kit met deurstation, monitor en voeding.

De adviesverkoopprijs van een Classe 300-binnenpost bedraagt 360 euro. Een kit zonder geheugen komt op 754 euro, één met geheugen gaat 840 euro kosten.

Axolute Air-schakelaars

BT_150126_AxoluteAIR_B2B

BTicino pakt op Batibouw ook uit met de Axolute Air-schakelreeks. Ook hier zet de fabrikant in op een extra dun design: de afdekplaten meten slechts 3,5 mm dik. De axiale bedieningen (schakelaars en drukknoppen) liggen netjes in de afdekplaat verzonken, wat voor een egaal, strak en modern uiterlijk zorgt.

Naast de modellen in wit, Tech en antraciet kan je ook kiezen voor een overschilderbare wit matte uitvoering. Axolute Air-afdekplaten zijn verkrijgbaar met 2, 3, 4, 6 of 3+3 modules en worden gemonteerd in de inbouwdozen van BTicino.

De adviesverkoopprijs van een afdekplaat met 3 modules bedraagt 28 euro.

Klik hier om producten in te laden

Reageer