De combinatie van energiezuinige tl-verlichting met een prachtig vormgegeven armatuur krijgt bij Modular een nieuwe dimensie. Drie nieuwe modellen United, Flat Moon en Soufflé brengen de buislamp op een ongekend architecturaal niveau.

Rode draad doorheen de drie concepten is ongetwijfeld de organische vorm, de multi-inzetbaarheid en de ecologische grondslag. Alledrie de armaturen geven je interieur een moderne uitstraling, badend in milieuvriendelijk fluorescentielicht.

Flat Moon

Bij Modular denkt men na over de benaming van zijn creaties. Geen nummer maar welluidende titels geven aan welk armatuur je in huis haalt. “De zuiverste geometrische vorm is de cirkel. Het meest mysterieuze hemellichaam is de maan. Die twee elementen samen vormen Flat Moon”, zo legt Modular het Flat Moon-concept uit.

Deze armatuur uit wit of zwart polycarbonaat (zie bovenstaande foto) herbergt een groot lichtoppervlak dat de ruimte vult met een egaal licht. Hierdoor past de Flat Moon zowel in kantoren, ziekenhuizen en publieke ruimtes als in winkels en woonkamers.

Dankzij de ingebouwde ballast kan je de lamp gemakkelijk ophangen of tegen of in het plafond monteren. Op die manier vermenigvuldigt de functionaliteit van de lamp. Gependeld functioneert de Flat Moon als downlight, tegen het plafond krijg je down & uplight, en ingewerkt integreer je de lamp in de totaalarchitectuur van de ruimte.

Soufflé

Ook bij de Soufflé hoef je maar aan het gelijknamige gebak te denken om je er iets bij voor te stellen. Deze dimbare plafondlamp verspreidt een zeer aangenaam diffuus licht, dat vanuit de buik van de armatuur lijkt te komen.

Net als de Flat Moon krijg je verschillende mogelijkheden om de armatuur in je ruimte te integreren. Heb je nood aan een pendellamp boven de eettafel of aan een opbouwlamp in de inkomhal, de Soufflé helpt je uit de nood.

Soufflé is beschikbaar in glossy wit of zwart en is binnenin helder wit. De polydownversie creëert een mooie neerwaartse lichtbundel. De poly up/down gooit zowel naar boven als naar onder toe een discrete lichtbundel.

 

Modular Souffle verlichting

Foto: Modular Soufflé

United

Met deze tl-armatuur gaat Modular terug naar de essentie. Een naadloze en eenvoudige poedergelakte behuizing geven een strakke uitstraling aan je binnenverlichting.

Modular spreekt met United regelrecht tegen dat tl-verlichting ongezellig is: “United is een hommage aan de schoonheid van tl: geen diffuser, enkel een slanke behuizing van aluminium waarin de tl-lampen zich helemaal bloot geven.”

Binnen de milieuvriendelijke visie van Modular’s laatste creaties, is United waarschijnlijk nog het meest ecologisch. Zonder behuizing krijg je een hogere efficiëntie. Daarenboven verhoogt de lichtreflectie als je voor een witte binnenkant kiest.

De cover is leverbaar in witte of zwarte structuur; de binnenkant eveneens in wit structuur of matzwart, wat vier verschillende kleurencombinaties oplevert. United is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes en als een één-, tweelamps- of een vierlampsversie.

 

 

Modular United buitenverlichting

Foto: Modular United

Klik hier om producten in te laden

Reageer