Het Deense merk Bang & Olufsen staat al decennialang bekend als een icoon voor technische hoogstandjes en smaakvol design. Met de BeoVision Horizon televisie speelt het in op de nieuwe ‘flexible living’ trend in interieurs.

Vandaag zijn interieurs flexibel en kunnen kamers in een oogopslag van functie veranderen. De beschikbare woonoppervlakte neemt al jaren af en dus richten we onze woningen multifunctioneel in. Het is dus niet meer dan logisch dat ook audio- en videoapparatuur volgt.

Draadloze Bluetooth-luidsprekers zijn ongekend populair. Waarom zouden we niet iets gelijkaardigs doen voor de televisie moeten de designers van Bang & Olufsen gedacht hebben? Hun nieuwste tv, de BeoVision Horizon, heeft daarom niet minder dan 4 plaatsingsopties waaronder een tv-stand op wielen. Je kan hem rollen van kamer naar kamer en televisie kijken waar jij dat op dat moment wenst. De televisie volgt jou en niet langer andersom.

De Horizon TV laat zich ook gemakkelijk aan de muur bevestigen, op een 360-graden draaiende vloerstand plaatsen, of als een schildersezel achterover leunen. Flexibiliteit troef. En met het zwarte aluminium frame is de tv onopvallend aanwezig.

Hetzelfde gaat op voor de luidsprekers die zitten verscholen achter stijlvolle, aluminium lamellen. Muziekliefhebbers kunnen via het Immaculate Wireless Sound-concept desnoods nog extra draadloos luidsprekers aan de tv toevoegen. Op zich is dat niet nodig want de BeoVision Horizon biedt zelf al een mooi en krachtig geluid.

Foto’s vanuit Loft1D van interieurarchitect Filip Deslee in Antwerpen

Android TV

De tv is gebaseerd op het Android TV-platform en levert een vol geluid en haarscherpe beelden die automatisch worden aangepast aan de lichtomstandigheden. Deze nieuwe 4K Ultra HD TV past zich dus helemaal aan, ongeacht de verlichting of lichtinval van de ruimte waar ze zich bevindt. Een ware kijkoptimalisatie, rustgevend voor de ogen, dankzij de geïntegreerde omgevingslichtsensor.

Het online streamen of afspelen van content, apps en games verloopt moeiteloos door het voortdurend in ontwikkeling zijnde Android TV-platform. En met de geïntegreerde Google Cast-technologie kunnen films, foto‘s en muziek rechtstreeks, met slechts één druk op een toets, van een mobiele telefoon of tablet naar de BeoVision Horizon worden gestreamd.

Deze klassebak laat zich intuïtief bedienen met de BeoRemote One Bluetooth afstandsbediening, inclusief enkele persoonlijk te bepalen knoppen voor het versneld uitvoeren van vooraf ingestelde acties.

De BeoVision Horizon functioneert naadloos met alle andere Multiroom-producten van Bang & Olufsen en binnenin is er ruimte voor een extra harde schijf of een Apple TV.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer