Naast vlijmscherpe foto’s van zelfs snelbewegende onderwerpen maakt deze spiegelreflexcamera video van hoge kwaliteit. De beelden delen gaat zeer eenvoudig via SnapBridge die snel verbinding maakt met je smartphone of tablet via Bluetooth of WiFi.

Dit kleine maar robuuste en stofbestendige DX-formaat broertje van de Nikon D5 (Nikon’s FX-formaat topmodel) beschermt de beste technologie die een fotograaf kan wensen. Een APS-C 20.8 MP-sensor, een EXPEED 5 beeldprocessor en een AF-systeem met 153 scherpstelpunten. De camera beschikt over een 4K videofunctie (30 fps). En wanneer je wil filmen in Full HD kan je de 3-assige VR-beeldstabilisatie inschakelen en tot 30 minuten opnemen in die maximale beeldkwaliteit.

In het licht of donker, ongeacht of het jachtluipaard stilstaat of spurt, grijpen de sensoren van deze Nikon D500 het cruciale moment vast. Bovendien is de D500 volledig compatibel met Nikon’s vermaarde i-DDL/Creatieve Verlichtingssysteem en Nikon’s nieuwe geavanceerde draadloze flitssturing met radiobesturing.

Klik hier om producten in te laden

Reageer