VTech Kidizoom action cam

Avontuurlijke kinderen kunnen voortaan aan de slag met de Kidizoom Action Cam, een actiecamera die specifiek op kids van 5 tot 12 gericht is.

Kinderen zitten boordevol energie en zijn waarschijnlijk de meest avontuurlijke leeftijdscategorie. Ze spelen, bouwen kampen, sporten, enzovoort, en dat levert uiteraard heel wat leuke momenten op voor de camera.

Natuurlijk ben je er als ouder niet altijd bij om die momenten op de gevoelige plaat vast te leggen. Bovendien willen kinderen ook maar wat graag met hun stoere filmpjes en foto’s pronken bij hun ouders en vrienden, maar kunnen zij dit niet altijd omwille van een gebrek aan foto- en beeldmateriaal.

Dit allemaal samengeteld kon eigenlijk maar tot één conclusie leiden: een action cam voor kinderen. De Kidizoom van VTech wil naar eigen zeggen even ‘hot’ worden als de selfie stick.

Het toestel krijgt een lcd-scherm mee waarop je jouw foto’s en filmpjes meteen kan herbekijken. Het toestel kan een microSD-kaart tot 32 GB bevatten.

Via allerlei effecten, stempels en kaders kan jouw zoon- of dochterlief bovendien ook creatief aan de slag gaan.

Voor de Kidizoom lanceert VTech ook verschillende accessoires, zoals een mount voor een kinderfiets, -helm of skateboard. Voor de waterratten komt er ook een waterdichte behuizing, waarmee je tot een diepte van twee meter onder water kan.

Als leuk extraatje kan je kind tussen twee avontuurlijke momenten door aan de slag met een van de drie ingebouwde spelletjes. De Kidizoom kost € 49,95 – € 59,95.

Reageer