muurbeugel voor curved of gebogen tv van Vogel's

De DesignMount van Vogel’s is specifiek ontworpen voor gebogen televisies en zorgt ervoor dat je altijd recht tegenover je scherm kan zitten.

De kijkhoek bij een televisie is sowieso belangrijk om ten volle van een goede beeldkwaliteit te kunnen genieten, en bij een gebogen tv is dat extra belangrijk. Te veel van langszij naar een Curved TV kijken geeft immers sneller storende beeldvervormingen. Recht tegenover het scherm plaatsnemen is bij dit type televisie dus extra belangrijk.

Dat is een van de redenen waarom een Curved TV aan de muur bevestigen niet altijd evident is. Vogel’s wil dit probleem oplossen met enkele wandsteunen, waardoor je je televisie gemakkelijk in de juiste positie kan plaatsen.

De DesignMount (NEXT 7345) is zowat de topper binnen het Vogel’s-gamma en moet een combinatie van comfort en luxe geven door zijn moderne design en knappe afwerking.

Klik hier om producten in te laden

Daarnaast biedt Vogel’s ook twee steunen aan uit de THIN-reeks, die de nadruk legt op een zo subtiel mogelijk design. De THIN 345 is een draaibare steun, terwijl de THIN 325 heel dicht bij de muur blijft.

Klik hier om producten in te laden

Reageer