Onder de naam SIGNATURE introduceert Vogel’s drie nieuwe tv beugels die qua design, technologie en beleving hun gelijk niet kennen. We noemen het niet zomaar SIGNATURE. Dit is het beste van het beste. Met bijna 50 jaar ervaring in design, vakmanschap en innovatie is deze serie met recht ons vlaggenschip.

Door het elegant, minimalistisch ontwerp past het naadloos op je grote, ultraslanke tv. Het innovatieve, minimalistische ontwerp past perfect bij grote ultradunne tv’s van 40 tot 77 inch met een maximaal gewicht van 35 kg. De Vogel’s SIGNATURE tv-muurbeugels kunnen tot 120° worden gedraaid voor optimaal kijkcomfort.

De SIGNATURE-serie van Vogel’s omvat de handbediende DesignMount en de MotionMount, een gemotoriseerde tv-muurbeugel. Voor professionele doeleinden is er de SIGNATURE MotionMount PRO. Met de SIGNATURE-serie richt Vogel’s zich op de designliefhebber die alleen genoegen neemt met het beste van het beste.

TV beugels met de wow-factor

De bediening van SIGNATURE tv beugels is fenomenaal. De SIGNATURE DesignMount tv beugel is uitgevoerd met Vogel’s befaamde OneFinger™ Movement. Hierdoor draai je het scherm met slechts één vinger soepel in de gewenste positie.

Voor de consument die nóg meer luxe wil, is de SIGNATURE MotionMount tv beugel deultieme keuze. Deze elektrische tv beugel heeft echt de wow-factor. Bij inschakeling van de tv beweegt de beugel automatisch naar een vooraf ingestelde of laatst gekozen positie. Verder bedien je hem met je stem (Siri Voice Control), afstandsbediening of de app, aan een ieder de keus.

Voor professionele toepassingen hebben we de SIGNATURE MotionMount PRO ontwikkeld. Een Ethernet aansluiting en RS-232 connectie zijn voorbereid. Hiermee configureer je de elektrische Vogel’s MotionMount PRO gemakkelijk en koppel je deze met andere producten in de ruimte. Voor de gebruiker blijft Automatic Movement bij inschakeling van de tv en gebruik van een app en afstandsbediening mogelijk.

Klik hier om producten in te laden

Reageer