Je Sonos speaker simpelweg op het dressoir zetten is een optie, maar wist je dat als je hem op oorhoogte plaatst je tot wel 50% verbetering hebt in geluidsbeleving? Daarnaast blijft je dressoir mooi opgeruimd of heb je ruimte voor iets anders!

Wanneer je kiest voor een standaard voor je Sonos speakers, heb je direct meer flexibiliteit in het plaatsen van je speakers. Zo zet je je Sonos standaard in een handomdraai op een andere positie in je woonkamer. Handig voor dat feestje of die bioscoopavond met vrienden!

Maar waar blijven mijn kabels?

Vloerstandaard voor SONOS | Vogel's

Wanneer je kiest voor een speaker standaard van Vogel’s, heb je zeker geen last van kabels in het zicht. In onze speaker standaard is namelijk een extra kabel verwerkt die uiteraard past op jouw Sonos speaker. Dit geeft je, naast de ideale luisterhoogte en de perfecte plek, nu ook het perfecte plaatje.

Ruimtebesparende Sonos standaards… en beugels

Luidspreker op standaard naast TV-kastje | Vogel's

Speciaal voor Sonos speakers heeft Vogel’s specifieke producten ontwikkeld zodat je jouw Sonos wireless speaker op verschillende manieren kunt plaatsen in je interieur. Zoals hierboven benoemd hebben we diverse Sonos vloerstandaards. Ben je toch opzoek om hem aan de muur te bevestigen? Ook hier hebben wij diverse oplossingen voor.

Klik hier om producten in te laden

Reageer