De NEXT OP serie van Vogel’s zijn niet alleen vloerstandaards, maar vormen de schakel tussen natuur en technologie. OP1 en de OP2 voegen een element van puurheid toe aan je woonkamer en komt uit de Designer Collaboration-serie. De serie bestaat uit innovatieve producten die tot het DNA van Vogel’s behoren omdat ze uniek en tijdloos zijn. Maar ook omdat ze je interieur verrijken.

SCANDINAVISCH ONTWERP

Het eenvoudige Scandinavische ontwerp brengt natuur en techniek samen en maakt de tv weer het middelpunt van de kamer.

Card image

De tv als een opvallend stukje interieurarchitectuur

De Vogel’s OP serie is geproduceerd uit hoogwaardig eikenhout, geselecteerd op de fijnste nerfstructuur en blijvende schoonheid. OP is een eerbetoon aan de tradities van houtbewerking die van oudsher een belangrijke rol speelt in de Scandinavische architectuur en meubelmakerij. De innovatieve manier waarop dit materiaal is toegepast zorgt voor een ontwerp dat net zo goed presteert als dat het oogt.

Card image

OPHANG accessoire

De tijd dat je console uit het zicht moest blijven, is voorbij. De OP1 is met oog voor detail ontworpen, waarbij niets over het hoofd is gezien. Zelfs als je een game console aan de tv wil aansluiten, zodanig dat de kabels de strakke lijnen van de OP1 niet bederven. Hiervoor is een accessoire genaamd OPHANG beschikbaar.

De NEXT OP Serie geeft het idee van televisie kijken een nieuwe betekenis

De visie van de NEXT OP serie stamt uit de vorige eeuw: een tijd waarin gezinnen samenkwamen rondom een houten televisiekast om hun favoriete programma te bekijken. De NEXT OP serie oplossingen geven tv kijken een nieuwe betekenis waardoor zowel de tv als de staander even aangenaam zijn voor het oog.

Met dit ontwerp is je tv opnieuw de blikvanger in de ruimte. Daarnaast kun je de tv met standaard precies plaatsen waar deze het beste tot zijn recht komt.

Klik hier om producten in te laden

Reageer