HTB600 Panasonic

De SC-HTB600 wordt aangeboden met een draadloze subwoofer en kan overweg met Dolby Atmos en DTS:X. Bij de SC-HTB400 zijn de twee subwoofers ingebouwd.

SC-HTB600 met Dolby Atmos

De SC-HTB600 is dus de meest geavanceerde soundbar van Panasonic voor 2020. Hij zal aanslaan bij filmliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige surroundgeluid in de nieuwste 3D-geluidsformaten Dolby Atmos en DTS:X.

De SC-HTB600 biedt virtueel surroundgeluid met naar voren gerichte luidsprekers. Twee full range (4,5 x 10 cm) aandrijfeenheden produceren een rijk stemgeluid. De soundbar heeft een muziekvermogen van 160 W. Een losstaande, draadloze subwoofer staat in voor de laagste tonen en produceert nog eens 200 W. De basreflexpoort van deze subwoofer is aerodynamisch gevormd voor heldere lage tonen.

SC-HTB400

Wie het eenvoudiger wenst te houden, en een grote subwoofer in de kamer niet ziet zitten, kan terecht bij de SC-HTB400. Die bestaat uit één simpele soundbar waarbij de subwoofers zitten ingebouwd. Goed voor een muziekvermogen van 160 W.

Foto: Panasonic SC-HTB400

Features

De soundbars beschikken over de Clear-Mode Dialogue, waarbij de dialogen van acteurs altijd goed hoorbaar blijven.

Beide soundbars hebben verstelbare voeten, zodat ze rechtstreeks over de tv-standaard geplaatst kunnen worden of voor het tv-meubel. Ze kunnen ook aan de muur worden bevestigd met behulp van de geleverde bevestigingen.

Als de soundbars op een vlakke ondergrond worden geplaatst, zoals een tv-meubel, dan staan ze omhoog onder een hoek van 7 graden, zodat het geluid in de richting van de oren van de kijker wordt geprojecteerd. Maar omdat de achterkant van de luidspreker ook onder een hoek staat, wordt dit gecorrigeerd als hij aan de muur wordt bevestigd, zodat het geluid onder een hoek van 180° wordt geprojecteerd.

Overzicht van Panasonic soundbars

Reageer