Heb je deze zomer ook nog een reis gepland en neem je graag de mooiste plaatjes? Dan is een systeemcamera een goed idee. Hieronder lijsten wij onze top vijf systeemcamera’s in willekeurige volgorde op.

1.Canon EOS M3

Klik hier om producten in te laden

De EOS M3 bestaat uit een compacte, lichte body, aangevuld met een ergonomische interface met aanraakscherm. De Hybrid CMOS AF III laat je supersnel scherpstellen, terwijl je met Creative Assist allerlei creatieve aanpassingen kan gaan doen aan jouw foto’s.

 

2.Leica M-P Black (Typ 240)

Klik hier om producten in te laden

Deze M-P komt met een 24 megapixelsensor en een indrukwekkend buffergeheugen van 2 GB, waardoor je tot 24 beelden met frequentie van 3 frames per seconde kan maken. Bovendien is het toestel uitgerust met een krasvast en onbreekbaar display van saffierglas.

3.Olympus E-M1

Klik hier om producten in te laden

Onder de motorkap van de E-M1 vind je een 16,3 megapixelsensor met 81 scherpstelpunten en DUAL FAST-autofocus, waarbij Phase Detection AF gecombineerd wordt Contrast AF en waardoor je sneller dan ooit kan scherpstellen op jouw onderwerp. Bovendien zorgt de vijfassige beeldstabilisator ervoor dat je beeld niet schokt, ook niet tijdens het inzoomen.

4.Sony ILCE7

Klik hier om producten in te laden

De ILCE7 van Sony is van geen kleintje vervaard: het toestel komt met een back-illuminated 42,4 megapixel CMOS-sensor in full frame-formaat. De brede dekking van het AF-gebied met brandpuntsvlakfasedetectie van het hybride autofocussysteem zorgt voor scherpstelling van het onderwerp in het volledige frame, terwijl de beeldstabilisatie over 5 assen onscherpte tegengaat.

5.Nikon 1 V2

Klik hier om producten in te laden

Supersnelle prestaties en intelligente functies, het zijn de twee speerpunten van de Nikon 1 V2. De EXPEED 3A-beeldprocessor kan beelden met een snelheid van 850 megapixels per seconde verwerken, wat uiterst snel is. In continu-autofocus neem je 15 beelden per seconde, met vaste autofocus zelfs tot 60 bps.

 

Reageer