We hebben al een aantal prachtige herfstdagen achter de rug en de veranderingen in de natuur bieden een mooi kleurenpalet dat knappe foto’s oplevert. Je hebt misschien ook al heel wat foto’s op Facebook zien passeren van vrienden die een boswandeling maken. Wil je zelf ook mooie foto’s maken, maar heb je nog geen camera? Check dan zeker onze top 5 systeemcamera’s eens!

1 Panasonic DMC-GH4UE-K

Klik hier om producten in te laden

De GH4 is uitgerust met de nieuwe Live MOS-sensor en de Venus Engine, die samen voor een geavanceerde ruisonderdrukking zorgen en de kleurenreproductie verbeteren. Bovendien kan je met het toestel 4K-filmpjes maken.

Bij het toestel krijg je ook een interface met SDI-uitgangen en XLR-ingangen.

2 Sony ILCE7SM2B

Klik hier om producten in te laden

De alfa-reeks van Sony heeft met deze 7S een toptoestel in de rangen. Dankzij zijn grote dynamische bereik tot ISO 409600 haal je ook in donkere scènes heel veel detail.

De full-frame sensor haalt 12,2 megapixels, en met de BIONZ X-beeldprocessor krijg je extra fijne nuances in jouw foto’s en snelle prestaties. Ook 4K-filmpjes maken behoort hierdoor tot de mogelijkheden. De ILCE7 biedt ook uitgebreide professionele filmmogelijkheden.

Het systeem van dit toestel maakt gebruik van een optische beeldstabilisatie over 5 assen, waardoor je stabiele en scherpe foto’s en filmpjes krijgt. Als extraatje zijn ook wifi en NFC ingebouwd.

3 Olympus E-M1 DZK PRO Black

Klik hier om producten in te laden

Olympus heeft een groot aanbod objectieven en lenzen en noemt de E-M1 deel van “het meest geavanceerde objectievensysteem ter wereld”. Je hebt immers keus uit maar liefst 65 verschillende objectieven waarmee je de E-M1 kan uitrusten.

Het toestel maakt gebruik van een Micro Four Thirds-sensor , een DUAL FAST-autofocussysteem van Phase Detection AF en Contrast AF waarmee je supersnel scherpe beelden kan vastleggen.

4 Leica M-P Black

Klik hier om producten in te laden

Deze Leica kost een aardige duit, maar daar krijg je wel een knap toestel voor in de plaats. Allereerst is er het mooie, retro design. Dat wordt aangevuld met een krasvast en onbreekbaar display van saffierglas, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken dat jouw scherm stukgaat.

De CMOS-sensor telt 24 megapixels en zorgt voor knappe foto’s. Dankzij het buffergeheugen van 2 GB kan je tot 24 beelden met een frequentie van 3 frames per seconde vastleggen. Verder mag je ook filmen in Full HD tot de mogelijkheden rekenen.

5 Fujifilm X-T2 Black

Klik hier om producten in te laden

 De X-T2 is uitgerust met een high definition elektronische viewfinder, high speed autofocus en X-Trans CMOS II-beeldsensor met maar liefst 24,3 megapixels. Daarmee kan je niet enkel knappe foto’s nemen, maar ook filmen in 4K.

Ook de autofocus kreeg een upgrade en moet nu nog sneller zijn dan ooit tevoren, waarbij er extra aandacht is voor bewegende voorwerpen met AF-C Custom Settings.

Reageer