Of je nu een film bekijkt, naar muziek wilt luisteren of gewoon wat aan het zappen bent: een soundbar is een must voor jouw televisie. Wij stellen onze top 5 soundbars in willekeurige volgorde aan je voor!

1.B&W Panorama 2

Klik hier om producten in te laden

De Panorama 2 is een kanjer van een soundbar die specifiek ontworpen is om het geluid zo breed mogelijk te verspreiden. Speciaal ontworpen tweeters en driver-units moeten het geluid een ongeziene boost geven. B&W dacht ook aan het design en gebruiksgemak: een nabijheidssensor doet het scherm oplichten als je in de buurt bent en is de rest van de tijd zwart.

2.Yamaha YSP-5600 SW

Klik hier om producten in te laden

Deze YSP-5600 ondersteunt Dolby Atmos en DTS:X, waardoor je meteen goed zit voor de allernieuwste geluidstechnologieën voor een nog ruimtelijker geluid. Een draadloze subwoofer maakt het geheel af en biedt zuivere lage tonen.

3.Sonance SB46L

Klik hier om producten in te laden

Heb je een grote televisie, dan heb je ook een grote soundbar nodig en deze SB46L is dan de ideale oplossing. Specifiek gemaakt voor plaatsing bij een televisie met 70 tot 80 inch-scherm. Drie 1 inch tweeters, drie 4 inch midrange-drivers en zes 4,5 inch woofers zorgen voor een indrukwekkend geluid.

4.Samsung HW-F850

Klik hier om producten in te laden

Deze F850 is uitgerust met een vacuümbuis (AirtTrack) ervoor dat ruis gefilterd wordt en je een echte bioscoopervaring krijgt. 3D Sound Plus zal het geluid bovendien synchroniseren aan de beweging en de diepte van het beeld. Vertical Surround Sound maakt dan weer dat jouw ruimte van vloer tot plafond een krachtig geluid krijgt.

5.Sony HTST9

Klik hier om producten in te laden

Deze soundbar van Sony richt zich niet enkel op televisie en film, maar ook op de muziekliefhebber. Naast de 7.1-kanaals S-Force PRO Front Surround-technologie voor een natuurlijk driedimensionaal geluidsveld, ondersteunt het toestel ook hi-res audio zodat je ten volle van jouw muziek kan genieten.

 

Reageer