Acer Predator Orion 9000 gaming desktop

Onder de vele nieuwe producten die Acer toonde op de IFA – waaronder krachtige pc’s, laptops en tablets – springt het sterke gamingassortiment er zeker uit. Zoals de Predator Orion 9000 gaming desktop.

Met plaats voor 4 grafische kaarten en 18-core processoren zoals de Intel Core i9 Extreme is de Acer Predator Orion 9000 een stevige spelcomputer. Volgens Acer CEO Jason Chen wil het de droomcomputer voor de gamer zijn.

Het design van de Predator Orion 9000 serie is voorzien van een zwart met zilver ruimteschipachtig exterieur met aanpasbare RGB verlichting aan de zijkanten van het frontpaneel. Een groot venster in het zijpaneel geeft zicht op het interieur maar beschermt de gamer tegen elektromagnetische interferentie. De aanwezigheid van handgrepen en wieltjes zijn ideaal om de computer te verplaatsen.

De Predator Orion 9000 serie is uitgerust met vloeistofkoeling en de Acer IceTunnel 2.0 om de temperatuur van het systeem laag te houden wanneer het er tijdens het gamen heet aan toegaat. Grote metalen roosters aan de voorkant en bovenop zorgen voor de aanvoer van meer koude lucht en afvoer van de opstijgende warme lucht, terwijl maximaal vijf ventilatoren de koele lucht door het chassis blazen. Een deel van de luchtstroom wordt langs de achterkant van het moederbord gevoerd om onder andere de harde schijven te koelen.

Acer legt de lat meteen hoog op het vlak van de grafische prestaties door de ondersteuning van vier Radeon RX Vega kaarten. Gamers kunnen ook kiezen voor twee NVIDIA GeForce GTX 1080Ti kaarten in SLI die met gemak Virtual Reality ondersteunen.

Aansluitmogelijkheden omvatten twee USB 3.1 Gen 2 poorten (een Type-C en een Type-A), acht USB 3.1 Gen 1 poorten (een Type-C en zeven Type-A) en twee USB 2.0 poorten (Type-A).

Passend bij de gamingcomputer is de Acer Predator X35, een grote 35-inch 21:9 monitor met een resolutie van 3440 x 1440 pixels. De monitor is uitgerust met NVIDIA G-SYNC, Acer HDR Ultra en Quantum Dots. De snelle 4 ms reactietijd en de hoge 200 Hz refresh rate in combinatie met de NVIDIA G-SYNC zorgen voor vloeiend en levensechte gamen.

Reageer