Via een slimme oplossing kan je dankzij Steinel jouw verlichting nu ook vanuit je luie zetel gaan bedienen. Het enige wat je nodig hebt, zijn de Smart Remote, armaturen uit de Steinel Professional-reeks en een smartphone.

De Smart Remote komt bovenop jouw smartphone te staan en laat je toe om sensoren en slimme verlichtingsoplossingen van eender waar in het huis te gaan bedienen. Want geef toe, niemand vindt het leuk om uit bed te kruipen om te kijken of je de verlichting in de woonkamer uitgeschakeld hebt.

Je kan niet enkel lampen in- of uitschakelen, maar ook bepaalde instellingen gaan opslaan, bijvoorbeeld voor sensoren. De communicatie tussen de sensoren en verlichting werkt in twee richtingen.

Er is dus enerzijds een signaal van jouw smartphone naar de lamp, maar ook van de lamp naar jouw smartphone. Dit is bijvoorbeeld handig als je een bepaalde instelling van een lamp of een sensor wilt kopiëren naar een andere ruimte, of wanneer je lamp aan vervanging toe is en je nog snel de instellingen wilt opslaan voor je de nieuwe lamp installeert.

De Smart Remote heeft een adviesprijs van 100 euro, de Smart Remote App is gratis voor iOS en Android.

Reageer