De X3000R is Sony’s nieuwste action cam en is de eerste met de B.O.SS-beeldstabilisatie. Hierdoor krijg je minder schokken en dus een aangenamer beeld.

De B.O.SS-techniek zagen we eerder al terug bij de Handycam-camcorders van het merk, maar wordt nu dus voor het eerst bij een action cam.

x3000r_4Het ontwerp van de beeldstabilisator werd echter zo aangepast dat de X3000R toch een compact formaat behoudt en dus gemakkelijk op bijvoorbeeld jouw helm of fiets gemonteerd kan worden.

Verder ondersteunt het toestel 4K-video met timelapsefunctie, heeft het een 8,2 megapixel CMOS-sensor, een nieuw ZEISS Tessar-objectief voor minder vervormingen en de BIONZ X-processor. Met de meegeleverde Live View-afstandsbediening kan je de action cam bedienen zonder het te moeten aanraken, heel handig als je druk aan het sporten bent.

Ook aanwezig: Loop Recording voor slow-motion acties, Live Streaming, Burst Shooting en de optie om de witbalans aan te passen.

8_fdr-x3000_vct-rbm2_aka-mcp1Het toestel is spatwaterbestendig en wordt geleverd met een volledig waterdichte onderwaterbehuizing. Via de ingebouwde gps worden jouw snelheid en locatie opgeslagen en kan je jouw afgelegde route achteraf bekijken.

Het toestel komt in november naar onze winkelrekken en gaat 600 euro kosten.

Klik hier om producten in te laden

Reageer