Sok vergeten en de wasmachine heeft zich al gevuld met water? Met de AddWash van Samsung is dat niet langer een probleem.

De AddWash wasmachine heeft een extra deurtje boven het waterniveau waardoor je dus wel nog die achtergebleven sok of een ander kledingstuk kan toevoegen als de wascyclus al van start is gegaan.

We konden de AddWash in levenden lijve aanschouwen op het Europese Forum van Samsung, dat plaatsvond afgelopen week in Monaco. De AddWash is in feite een redelijk eenvoudig concept waar nog niemand eerder is op gekomen. En hoewel er al andere wasmachines op de markt zijn met een pauzefunctie, maakt de AddWash het voor de eindgebruiker visueel erg duidelijk.

Het kleinere klapdeurtje bevindt zich bovenaan in de grote deur van de wasmachine. Goed voor sokken maar ook kledingstukken zoals een t-shirt of een jeansbroek kan je er in kwijt. Of je kan het deurtje gebruiken om nog snel wat extra wasmiddel toe te voegen.

Het gaat zelfs nog een stapje verder. Misschien wil je wel een kledingstuk enkel laten meespoelen en centrifugeren, in plaats van een volledige wasbeurt. Perfect mogelijk met de AddWash.

Meldingen via app

Om het je net makkelijker te maken wanneer dat moment is aangebroken, heeft Samsung een app voorzien die je een melding geeft wanneer er een nieuwe wasfase van start is gegaan of de eerste spoelbeurt achter de rug is.

Bekijk de Samsung AddWash wasmachines op niwzi.be

Klik hier om producten in te laden

Reageer