De gloednieuwe Serie 8 wasmachines van Bosch verbruiken minder wasmiddel en water. Dankzij i-DOS, een automatisch doseersysteem voor wasmiddel. Resultaat: een kleinere impact op het leefmilieu én op de energiefactuur

Precieze dosering

Elke druppel telt met i-DOS, het intelligente doseersysteem van Bosch. i-DOS meet heel precies de nodige hoeveelheid wasmiddel en water. Dat gebeurt door ingebouwde sensoren, op basis van de hoeveelheid wasgoed en de graad van verontreiniging van het wasgoed. I-DOS gebruiken is eenvoudig: vul het reservoir met wasmiddel en wasverzachter en i-DOS doet de rest!

Home Connect met Detergent Scan

Met de handige Home Connect-app kan je de slimme huishoudtoestellen van Bosch bedienen en monitoren via de smartphone of tablet. Een handige nieuwe functie is de innovatieve wasmiddelscan van Bosch. Zo werkt het: vul het i-DOS-vak met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Scan vervolgens de barcode op de verpakking van het wasmiddel, via de Home Connect-app. Die gaat vervolgens op zoek naar de optimale hoeveelheid wasmiddel, per merk en per soort wasmiddel. Zo beperken we het gebruik van wasmiddel en water tot een minimum!

Water besparen met ActiveWater Plus

De intelligente sensoren van de Serie 8 wasmachines herkennen het type textiel en de belading. Op basis daarvan bepalen ze exact de nodige hoeveelheid water. Zo kan je tot wel 50% water besparen. Een milieu- en budgetvriendelijke oplossing!

Energiezuinige wasmachine: A -20%

De wasmachines in de Serie 8 situeren zich in de energieklasse A. En daar houdt het niet op: de meest energiezuinige wasmachines van Bosch zijn vandaag 20% efficiënter dan de vooropgestelde EU-richtlijnen voor het energielabel A.

Mini Load: minimaal verbruik voor kleine wasjes

De wasmand is nog niet helemaal vol, en toch heb je snel een T-shirt of een jeans nodig? Het Mini Load-programma is er speciaal voor één kledingstuk of een mini-hoeveelheid wasgoed (tot 0,5 kg). Zonder al teveel water of wasmiddel te verspillen. Bovendien beperken we het elektriciteitsverbruik tot een minimum!

Iron Assist: tot 50% minder kreuken

Het strijkwerk tot een minimum beperken, met één druk op de knop? Met Iron Assist van Bosch, dat natuurlijke stoom gebruikt! Iron Assist stoomt kleding gedurende 20 minuten en vermindert kreuken tot 50%. Resultaat: de was is merkbaar gladder, met minder plooien en kreuken. De functie verwijdert ook plooien en kreuken uit gedragen overhemden of broeken, zonder de kledij te wassen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer