Philips Sound onthult een brede nieuwe audioselectie, bestaande uit onder meer vier nieuwe Philips-soundbars en de veelzijdige nieuwe Fidelio FS1-speaker. Ook breidt licentiehouder TP Vision het Philips Sound-assortiment verder uit met drie nieuwe koptelefoons – elk gericht op een specifiek publiek: een nieuw sportmodel en nieuwe headset voor kinderen, beiden met beengeleidingstechnologie, en een hoogwaardige hoofdtelefoon voor zowel werk als ontspanning. Alle producten bieden premium prestaties, en eenvoudige bediening en installatie via de Philips Sound app.

Flexibele Philips Fidelio

Het nieuwe Fidelio Home Sound System heeft al lovende kritieken ontvangen van zowel cinefielen als muziekliefhebbers, met het 7.1.2 gespecificeerde FB1-model dat onlangs de EISA 2022/23 Integrated Soundbar Award heeft gewonnen.

De nieuwe FS1-luidspreker voegt zich bij de FB1-soundbar en FW1-subwoofer, en biedt dezelfde combinatie van eersteklas ontwerp, materialen en prestaties met eenvoudige installatie en volledige flexibiliteit voor systeemopbouw.

 
 

De specificatie van de FS1-luidsprekers omvat een 1”-tweeter, een aan de bovenzijde gemonteerde, gehoekte 2,5”-driver, een 3,5”-woofer – met twee passieve radiatoren plus LED-verlichting voor Ambilight aan boord – allemaal in een compacte behuizing.

Uniek is dat de FS1 kan worden gebruikt als een drieweg speaker – hetzij als een enkele eenheid of in een stereopaar – dankzij de opname van een tweeter, midrange-driver en basdriver, of automatisch overgeschakeld naar tweewegmodus plus een speciale Dolby Atmos-driver bij gebruik als een AV-systeemsatelliet.

De FS1-luidspreker kan ook worden gebruikt als de uitgebreide linker- en rechteraudiokanalen in combinatie met een compatibele Ambilight-tv die als middenkanaal werkt, en een nauwkeurige dialoog behoudt terwijl de geluidsprestatie aanzienlijk wordt vergroot.

Het Fidelio AV-systeem is gebaseerd op bekroonde hoogwaardige DTS Play-Fi multiroom-technologie en biedt meerdere mogelijke variaties van de FB1-soundbar, FW1-subwoofer en FS1-luidspreker, tot een combinatie die 7.2.4-prestaties biedt. Het systeem detecteert altijd automatisch de meegeleverde producten en optimaliseert hun prestaties.

De Philips FS1 is beschikbaar vanaf november voor een verkoopadviesprijs van resp. €299,99.

Een soundbar voor alle scenario’s

Het nieuwe Philips Sound Soundbar-assortiment omvat vier modellen van de 2.1-gebaseerde B7207 tot de 3.1.2 B8907, wat de breedst mogelijke opties biedt voor het verbeteren van tv-geluid.

Alle nieuwe soundbars bieden een hoog vermogen, draadloze subwoofers en de mogelijkheid voor wandmontage. Bovendien bevatten ze allemaal zijwaarts gerichte tweeters die voor het eerst aan de linker- en rechterkanalen zijn toegevoegd. De top drie soundbars in het assortiment bevatten een speciaal middenkanaal voor het behouden van kristalheldere dialogen en het creëren van een extra breed geluidsbeeld. De modellen zijn voorzien van Dolby Atmos-compatibiliteit en HDMI eARC-connectiviteit met 4K pass-through.

Het topmodel in de nieuwe reeks soundbars is de B8907 met een indrukwekkend uitgangsvermogen van 720 Watt plus speciale Dolby Atmos-elevatiedrivers om een filmisch meeslepend geluid te creëren. Tegelijkertijd maakt de DTS Play-Fi-connectiviteit het mogelijk de 3.1.2-prestaties uit te breiden tot een echte 5.1.2-levering via de toevoeging van DTS Play-Fi-compatibele achterspeakers.

De volgende in het assortiment is de B8507-soundbar, die de ideale aanvulling is op de Philips ‘The One’-tv. De soundbar volgt namelijk een soortgelijk concept van het opnemen van alle essentiële functies en connectiviteit in combinatie met uitstekende sonische prestaties, tegen een zeer concurrerende prijs. De B8507 bevat zowel Dolby Atmos- als DTS Play-Fi-compatibiliteit plus een hoog vermogen van 600 watt.

De derde van de 3.1 Soundbars is de B7807, opnieuw met een speciaal middenkanaal, extra zijwaarts gerichte tweeters, een 8” draadloze sub, Dolby Atmos-compatibiliteit, Philips Easylink-bediening en een indrukwekkende output van 620 Watt.

Het laatste model in de nieuwe reeks is de op 2.1 gebaseerde B7207 met een maximaal uitgangsvermogen van 520 Watt, Dolby Digital-compatibiliteit, HDMI ARC-connectiviteit en extra zijwaarts gerichte tweeters om tv-geluid serieus te verbeteren.

De Philips B7207 is beschikbaar in september voor een verkoopadviesprijs van resp. €249,99. De Philips B8907 (€599,99), B8507 (€449,99), B7807 (€399,99) zullen in oktober verkrijgbaar zijn.

A7607: nieuwe sportkoptelefoon mede ontwikkeld door Team Jumbo Visma

De nieuwe A7607 open-ear, bone conduction draadloze sporthoofdtelefoon is al het tweede model – volgend op het al aangekondigde en binnenkort te lanceren A7507 TWS hybride ANC-model – dat beïnvloed is door Philips Sound’s samenwerking met Team Jumbo Visma. Het uiteindelijke ontwerp is geïnspireerd op de inzichten van de atleten van ’s werelds toonaangevende wieler- en schaatsploeg.

 
 

De stof- en waterbestendige A7607 met IP66-classificatie is het eerste open-earmodel van Philips Sound met een bone conduction microfoon om wind en andere storende achtergrondgeluiden vrijwel te elimineren, waardoor telefoongesprekken onderweg altijd kristalhelder zijn.

De speeltijd is maar liefst negen uur met een extra uur beschikbaar na slechts 15 minuten opladen via de vochtbestendige magnetische oplaadpoort.

Het open-ear ontwerp biedt zowel uitstekende muziekprestaties als de veiligheid om de omgeving te kunnen horen. Bovendien zorgt een geïntegreerde rode LED-strip in de nekband voor zichtbaarheid in het donker, zodat het de gebruiker hiermee een gevoel van veiligheid geeft.

De Philips A7607 is beschikbaar in september voor een verkoopadviesprijs van resp. €199,99.

K4607: headset voor kinderen

Philips Sound is al een prominente voorstander van bone conduction open-ear hoofdtelefoons en met de lancering van het nieuwe K4607-model wordt erkend dat de technologie ook perfect is voor een kinderhoofdtelefoon.

Het volledig open-ear ontwerp van de K4607 beschermt gevoelige oren tegen hoge volumes en stelt kinderen in staat om zowel hun directe omgeving te horen als gesprekken te voeren, terwijl ze door kunnen gaan met luisteren, inclusief leren op afstand dankzij een ingebouwde microfoon.

Bluetooth 5.2 staat garant voor uitstekende connectiviteit en zorgt voor een goede geluidskwaliteit en batterijduur met meer dan vijf uur afspeeltijd. Het open-ear ontwerp en de verstelbare nekband zorgen samen voor een goede en veilige pasvorm, zonder het gebruikelijke risico van losse of verloren hoofdtelefoons als de kinderen zich verplaatsen. Een volumebegrenzer en app-bediening garanderen veilig gebruik met monitoring op afstand van hoe het product wordt gebruikt.

De Philips K4607 is beschikbaar in oktober voor een verkoopadviesprijs van resp. €99,99.

H8507: koptelefoon voor werk en ontspanning

De H8507 is ontworpen voor de vele consumenten die een nieuwe hybride manier van werken hebben gevonden en één koptelefoon willen voor zowel werk als ontspanning.

Uitzonderlijke, warme, rijke en heldere geluidskwaliteit is beschikbaar voor zowel gesprekskwaliteit als muziek of films, dankzij op maat gemaakte 40 mm-drivers en het Noise Cancelling Pro-systeem. Een afneembare boommicrofoon zorgt er bovendien voor dat anderen je ook met perfecte helderheid kunnen horen.

Een vooraf aangesloten Bluetooth-dongel zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt wisselen tussen computers. Tegelijkertijd maakt multipoint verbinding mogelijk met zowel je computer als telefoon, waarbij je eenvoudig schakelt tussen muziek en oproepen zonder opnieuw verbinding te hoeven maken.

De batterijduur is maar liefst 55 uur en een optioneel rood lampje laat familie of collega’s weten dat je in gesprek bent.

De Philips H8507 is beschikbaar in oktober voor een verkoopadviesprijs van resp. €199,99.


Klik hier om producten in te laden

Reageer