Panasonic A1 action camera

Met een gewicht van slechts 45 gram is de A1 zowat de lichtste action cam die je vandaag op de markt vindt. Bovendien is het apparaat van geen kleintje vervaard en kan het zelfs de guurste weersomstandigheden aan.

Als je de compactheid van een action cam belangrijk vindt, dan zit je goed bij de A1. De cam meet slechts 8 cm lang en weegt amper 45 gram, wat een pak minder is dan zo goed als elke concurrent.

De A1 is absoluut van geen kleintje vervaard en heeft een waterdichte behuizing (IPX8), waardoor je tot een diepte van anderhalve meter onder water kan filmen. Ook vallen tot anderhalve meter hoog, vriestemperaturen tot -10°C en stof en zand zijn geen probleem voor het toestel.

Een van de opvallendste kenmerken van de A1 is zijn prestatie in het donker. Dankzij een ingebouwde IR-lamp en een 0 Lux Nachtstand kan je ook ‘s nachts zonder problemen aan het filmen. Ideaal dus voor wie ‘s nachts dieren wil gaan spotten in het bos, of voor nachtelijke fiets- of wandeltochten.

Met de ingebouwde wifi kan je jouw beelden ook meteen online zwieren, of gebruikmaken van de Panasonic Image App om van op afstand jouw beeld te controleren. Heb je een Panasonic-camcorder van 2015 in huis, kan je de A1 gebruiken als draadloze tweede camera, waarbij het beeld van de action cam in een kleiner venstertje getoond wordt.

Naast de standaard filmmodus, biedt de A1 ook slow motion video en lusopnames, waarbij je continu opneemt en het oudste beeld telkens gewist wordt.

De A1 kost 220 euro.

Ontdek hier de andere producten van Panasonic
Klik hier om producten in te laden

Reageer