Marmitek HDTV Anywhere

Op een tweede televisie in jouw woning genieten van beelden die afkomstig zijn van apparatuur die elders in huis staat? Voortaan hoef je geen kabels meer te trekken: HDTV Anywhere van Marmitek biedt de oplossing.

HDTV Anywhere geeft het signaal van maximaal 2 apparaten (aangesloten via HDMI) door aan 2 televisies in jouw woning. De tweede televisie (of projector) kan in een andere kamer staan.

Draadloos HDMI is al sinds 2009 mogelijk maar het bereik was – op zijn minst te zeggen – niet al te groot. Met de HDTV Anywhere biedt Marmitek naar eigen zeggen een bereik dat de hele woning dekt van kelder tot zolder. Het werkingsprincipe is dan ook anders. Een speciale zender verstuurt het HDMI-signaal over het bestaande stroomnet in je woning naar een ontvanger, die is aangesloten op je tweede tv.

Niet alleen televisieprogramma’s of films op Blu-ray kan je zo doorsturen, ook extra functionaliteit zoals Video on Demand, betaaltelevisie, de elektronische programmagids, timeshiften, … blijft op afstand te bedienen.

HDTV Anywhere ondersteunt resoluties tot 1080p en voldoet 100% aan de HDCP-standaard.

HDTV Anywhere < € 329

Reageer