Nikon breidt met de gloednieuwe D5600 het gamma SnapBridge-compatibele camera’s uit. De foto’s die je met deze spiegelreflexcamera neemt, kan je dus meteen gaan delen met jouw vrienden.

SnapBridge?

Hoewel de kwaliteit van een smartphonecamera nog (lang) niet aan die van een spiegelreflexcamera komt, heeft foto’s nemen met jouw telefoon één groot voordeel: je kan de plaatjes meteen delen met jouw vrienden of op social media plaatsen.

Nikon heeft hier met SnapBridge een antwoord op gevonden: via een Bluetooth-verbinding kan je de foto’s van je camera naar jouw smartphone brengen en die zo snel delen met jouw vrienden en familie.

Onder de motorkap

De D5600 komt met een DX-formaat beeldsensor met 24,2 megapixels en een ISO-bereik van 100-25.600. Met een schuifbalk die je ook bij de professionele D5- en D500-camera’s terugvindt, kan je snel doorheen jouw foto’s bladeren. Je vindt bovendien ook een leuke Timelapse-functie terug.

De EXPEED 4-beeldverwerkingsprocessor leidt alles in goede banen, terwijl je op het 3,2 inch scherm jouw foto’s kan nakijken. Filmen doe je met de D5600 in Full HD-resolutie.

Prijs en beschikbaarheid

Het toestel ligt eind november in de winkelrekken en gaat 849 euro kosten.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer