Nikon is verheugd te kunnen aankondigen dat firmware 1.10 voor de topklasse Z 9-systeemcamera werd uitgebracht en kan worden gedownload via het downloadcentrum van Nikon en via de mobiele app Snapbridge.

Firmware 1.10 voor de Z 9 zorgt ervoor dat je veel langer snelle continu-opnamen kunt maken.

Wanneer je met 20 bps opnamen maakt die in [High-Efficiency RAW + JPEG BASIC (L)] worden vastgelegd, neemt de tijd toe van circa 3 seconden tot ´s werelds langste tijd*¹: circa 15 seconden*².

Wanneer je met 20 bps opnamen maakt die in [High-Efficiency RAW★ + JPEG BASIC (L)] of [JPEG FINE (L) + JPEG BASIC (S)] worden vastgelegd, neemt de tijd toe van circa 3 seconden tot circa 8 seconden*2.
De verbetering van snelle continu-opnamen biedt verdere ondersteuning wanneer je beslissende momenten met snel bewegende onderwerpen in hoge resolutie wilt vastleggen.

Bovendien zal een toekomstige firmware-update diverse videofuncties toevoegen en het bedieningsgemak en de functionaliteit voor zowel foto’s als video’s verder verbeteren.

*¹ Wanneer met een systeemcamera met een beeldsensor van 30 megapixels of meer opnamen met 20 bps worden gemaakt die in [RAW + JPEG] worden vastgelegd, beschikbaar op 28 december 2021, op basis van onderzoek door Nikon.
*² Bij gebruik van een NIKKOR Z 50mm f/1.8 S-objectief en een ProGrade Digital Kobalt 1700R-geheugenkaart van 325 GB. De tijd wordt korter als de kaart in sleuf 2 is geselecteerd voor back-up of als AAN is geselecteerd voor Automatische vertekeningscorrectie, etc.

 

Maak hieronder kennis met het toestel:

Reageer