samsung-powerbot-robotstofzuiger

De nieuwe PowerBot robotstofzuigers van Samsung maken nu nog beter randen en hoeken schoon. Dat is te danken aan de hogere zuigkracht en slimme sensoren.

“Met de VR7000M-serie Powerbots introduceren we de toekomst van robotstofzuigers”, maakt Jan Van Riet, Product Manager stofzuigers bij Samsung België, zich sterk. “Door een grotere zuigkracht en compacter design reinigt hij beter en efficiënter dan ooit.”

Vooral aan het schoonmaken van hoeken heeft Samsung grondig gewerkt. Dankzij de Edge Clean Master komt de robotstofzuiger in alle hoeken en reinigt hij met behoud van zuigkracht. De borstel komt immers tot vlak bij de voorkant. Een automatisch uitschuifbare shutter zorgt ervoor dat ook lastig bereikbare randen grondig worden gereinigd.

Is er toch een plekje in huis dat op schoonmaakvlak wat extra aandacht verdiend? Dan biedt de Point Cleaning-functie soelaas door een infraroodstraal van de afstandsbediening te richten op die plek.

De robotstofzuiger van Samsung zit trouwens tjokvol sensoren die de ruimte (Visionary Mapping), obstakels en kamerhoeken (FullView Sensor 2.0) en het stof in kaart brengen. De zuigkracht wordt automatisch, op basis van de ondergrond (parket of tapijt), geregeld.

Een volledig opgeladen stofzuiger reinigt één tot anderhalf uur onafgebroken. Nadien rijdt hij vanzelf terug naar het oplaadstation.

Vanaf de Powerbot VR10M703NWG zijn ze ook te bedienen via een smartphone. Via de app kan je dan een schoonmaakplan opstellen per week, en kijken hoe ver het staat met de reiniging.

Klik hier om producten in te laden

Reageer