De Roomba Combo j9+ robotstofzuiger en dweilrobot is ontworpen om vuil, huisdierenharen en stof met precisie aan te pakken. Het 4-staps schoonmaaksysteem en de unieke Dual Rubber Brushes zorgen voor een 100% sterkere zuigkracht³ en dweilen met een constante neerwaartse druk. D.R.I. (Dry Rug Intelligence) van iRobot betekent dat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat hun Roomba Combo j9+ zelfs hoogpolige vloerkleden schoon en droog houdt. Dit is mogelijk dankzij het unieke Auto-Retract Mopping System dat de dweil naar de bovenkant van de robot tilt wanneer een tapijt wordt gedetecteerd om natte vlekken te voorkomen.

De geavanceerde iRobot OS-technologie maakt 7x sneller⁴ een nauwkeurige plattegrond van het huis en benoemt automatisch kamers. Het zorgt er ook voor dat de Roomba Combo j9+ in staat is om objecten zoals schoenen, kabels, rugzakken, kleding, huisdieren en zelfs ongelukjes van je huisdier te herkennen en er omheen te manoeuvreren. Dit geeft gebruikers meer vertrouwen dat de klus wordt geklaard.

“Gebruikers willen een grondig gedweilde vloer en dat hun tapijt schoon en droog blijft. Door SmartScrub te combineren met ons exclusieve Auto-Retract Mop System is iRobot het enige product op de markt dat beide kan. Doordat de dweil naar de bovenkant van de robot wordt getild, fungeert de robot zelf als bescherming voor eventuele vieze druppels. De dweil komt daardoor niet in aanraking met de vloer wanneer er niet gedweild wordt en vermijdt vlekken op tapijten en vloerkleden”, concludeert Schliesmann.

Roomba Combo j9+ Clean Base® Auto-Fill Dock 

De nieuwe, stijlvolle Clean Base® Auto-fill Dock ondersteunt de Roomba Combo j-serie robotstofzuiger en dweilrobot meer dan ooit. Het station kan tot 60 dagen lang vuil legen en tot 30 dagen lang vloeistof bijvullen voor autonoom schoonmaken. Het Clean Base Auto-fill Dock is gemaakt van premium materialen met een houtachtige bovenkant die dienst doet als bruikbaar oppervlak, en bevat ook een plek om extra zakken en dweilpads op te bergen. iRobot’s stilste Clean Base Dock tot nu toe is zorgvuldig ontworpen om minder geluid te produceren tijdens het legen van vuil en stof en bijvullen van vloeistof.

Klik hier om producten in te laden

Reageer