PUZ-ZM71VHA

De nieuwe warmtepompen halen een hogere efficiëntie op het volledige vermogensbereik en kunnen leidingen tot 100 meter aan. Ze lenen zich uitstekend voor commerciële toepassingen zoals winkels of kantoren.

Het gebruik van R32 als koelmiddel heeft zo zijn voordelen. De SEER gaat vlotjes boven een waarde van 7,0 waardoor de verwarmingskosten lager liggen. Bij het verwarmen blijft de nominale verwarmingscapaciteit behouden blijft, ook bij koude buitentemperaturen tot -3°C.

De installatie vereist 25 procent minder koelmiddel. De modellen met R410A als koelmiddel blijven wel bewust in het assortiment van Mitsubishi Electric. Zo kunnen installatiebedrijven voor elk project zelf beslissen welk koelmiddel de beste oplossing is.

PUZ-ZM71VHADe modellen met index 100, 125 en 140 hebben een bijkomend voordeel: leidingen tot 100 meter lang zijn mogelijk. Dat zorgt voor flexibiliteit en nieuwe gebruiksmogelijkheden.

Naargelang de toepassing kunnen de toestellen als single- of multisplitoplossing gelijktijdig met twee, drie of vier binnenunits worden geïnstalleerd. Mogelijke binnenunits zijn 4-weg cassette-units, plafondonderbouw-, kanaal- en wandunits. Er is de keuze uit modellen met een vermogen van 3,5 tot 14 kW.

Bekijk de producten van Mitsubishi Electric

Reageer