Nikon heeft vier Coolpix-compactcamera’s voorgesteld die via een constante verbinding met jouw smartphone ervoor zorgen dat je snel jouw foto’s kan delen met al jouw vrienden.

We beginnen met de voorstelling van de fotocamera’s:

Coolpix B700

nikon-d700

De B700 heeft een 60x optische NIKKOR-zoom, die uitbreidbaar is tot 120x dankzij Dynamic Fine Zoom en voorzien is van Super ED-glaslenzen. Het toestel is ideaal om zowel verre objecten, snelle sportscènes of zelfs de maan precies te fotograferen. Filmopnamen komen in 4K/30p-formaat, foto’s neem je in RAW-indeling. De adviesprijs: 459 euro, beschikbaar in zwart en rood vanaf april.

Coolpix A900

nikon-a900

Ook de A900 beschikt over NIKKOR-optiek, een 35x optische zoom (uitbreidbaar tot 70x met Dynamic Fine Zoom). Ook met dit toestel kan je filmen in 4K/30p-formaat. De adviesprijs komt op 419 euro te liggen, beschikbaar in zwart en zilver vanaf april 2016.

Coolpix B500

coolpix-b500

De B500 is een echt zoombeestje: met de 40x optische NIKKOR-zoom, uitbreidbaar tot 80x met Dynamic Fine Zoom, komt je bereik al aardig ver. De terugkeerzoomknop zorgt er bovendien voor dat je eerdere onderwerpen onmiddellijk weer in beeld kan brengen. De adviesprijs bedraagt 279 euro. De B500 zal verkrijgbaar zijn vanaf april 2016 in zwart, rood en paars.

Coolpix A300

coolpix-a300

De 20,1 megapixelcamera A300is een compacte en eenvoudige camera met een 8x optische NIKKOR-zoom voor mooie close-ups en portretten. Dankzij de automatische onderwerpselectie kies je automatisch de optimale camera-instellingen.

SnapBridge

SnapBridge is de nieuwe manier waarop je jouw foto’s kan transfereren naar jouw smartphone. Dat gebeurt via een energiezuinige Bluetooth-verbinding, die als het ware een brug creëert voor jouw foto’s.

Je kan jouw foto’s continu blijven doorsturen zonder dat je daarvoor handmatig de verbinding tot stand moet brengen. De beeldsynchronisatie werkt zelfs wanneer de camera in waakstand staat. Je kan jouw smartphone of tablet ook perfect blijven gebruiken.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer