Marmitek Ultra HD

Dankzij Marmitek kan je nu ook 4K-beelden via splitters of switchen heel eenvoudig versturen en naar je televisie brengen. Opvallend: de Ultra HD-toestellen zijn amper duurder dan de Full HD-varianten.

Voor wie niet goed (meer) weet wat een HDMI-splitter of -switch is, vatten we het nog eens kort samen. Met een HDMI-switch kan je meerdere HDMI-bronnen op je televisie aansluiten, wat heel handig is als je tv een beperkt aantal HDMI-poorten heeft. Een HDMI-splitter doet een beetje het omgekeerde en dient om van één bron naar verschillende uitgangen (meestal televisies) te gaan. Als je een bepaalde video op meerdere tv’s wil afspelen, gebruik je dus een HDMI-splitter.

Klaar voor 4K

Met het nieuwe gamma gaat Marmitek dus mee met de ontwikkelingen in beeldresolutie en dus 4K Ultra HD. De nieuwe toestellen zijn geschikt voor een Ultra HD-resolutie, zijn future proof en dus geschikt voor toekomstige HDMI-apparaten, HDMI 1.4-compatibel én zijn qua prijs nagenoeg identiek aan niet-4K-varianten van het merk.

Zo betaal je bijvoorbeeld voor de Connect 310 UHD-switch evenveel als de Connect 310 die geen 4K-ondersteunt, en dit is slechts één voorbeeld. Op de site van Marmitek kan je alle toestellen nog eens met mekaar gaan vergelijken.

Wie trouwens nog geen Ultra HD-tv in huis heeft, kan ook gebruikmaken van de toestellen op een Full HD-televisie.

Ontdek hier de AV-schakelaars van Marmitek
Klik hier om producten in te laden

Reageer