De A6000 pakt uit met een supersnelle autofocus, die zelfs spiegelreflexcamera’s het nakijken moet geven. Ideaal voor wie graag foto’s neemt van sportevenementen.

Ben je een van de geluksvogels die zelf naar het WK voetbal mag afzakken, dan zal je die unieke ervaring vast en zeker op de gevoelige plaat willen vastleggen. Een fotocamera met een snelle automatische scherpstelling is in zo’n geval dan ook onontbeerlijk.

De A6000 van Sony moet daarbij het geschikte toestel zijn: het brengt een autofocus van 0,06 seconden, wat zowat neerkomt op de snelste scherpstelling ter wereld. Daarmee doet de A6000 zelfs beter dan spiegelreflexcamera’s.

Sony-A6000-2

De A6000 koppelt de supersnelle hybride autofocus aan een extra nauwkeurige scherpstelling van 179 autofocuspunten voor een grotere dekking. Meer autofocuspunten betekent meer kans om een scherp beeld vast te leggen, dus met de 179 van de A6000 zit je heel goed.

Je mag dan wel over heel scherpe foto’s beschikken, toch is het ook belangrijk dat je camera snel genoeg is om net dat juiste beeld vast te kunnen leggen. De A6000 moet met 11 frames per seconde niet enkel heel scherpe, maar ook snelle foto’s nemen. Zo heb je zeker dat mooie doelpunt op foto.

De fasedetectie wordt ook doorgetrokken naar video: met de A6000 kan je dezelfde fasedetectieprioriteit gebruiken om snel scherp te stellen, terwijl een soepele tracking je opnames een professioneel accent geeft.

Een fotocamera helemaal meesleuren naar Brazilië en meebrengen naar het stadion kan vervelend zijn als je over een groot en onhandig toestel beschikt. De A6000 is echter een systeemcamera, wat wil zeggen dat het een heel compact toestel is, maar toch met een gamma aan verwisselbare objectieven komt. Op die manier kan je altijd mooie foto’s nemen, of je nu helemaal bovenin het stadion zit of net vlak aan de zijlijn.

Klik hier om producten in te laden

Reageer