Ontdek JBL Live FLEX: een nieuwe generatie draadloze oordopjes, ontworpen in een open stick design én uitgerust met JBL’s True Adaptive Noise Cancelling en JBL Signature Sound. Met JBL Live FLEX geniet je van perfecte Noise Cancelling, zonder hiervoor een in-ear design te moeten dragen, en ervaar je meeslepende audio met JBL Spatial Sound.

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar het ultieme draagcomfort van draadloze oordopjes. Hierdoor weten we dat een open stick design één van de meest populaire designs is in de draadloze oordopjes categorie. Desalniettemin is goede noise cancelling altijd een uitdaging geweest bij dit design. Bij JBL willen we consumenten een breed aanbod bieden op het gebied van draadloze oordopjes, met de nieuwste technologie in alle modellen verwerkt. JBL Live FLEX biedt de unieke combinatie van een open stick design en onze True Adaptive Noise Cancelling-technologie. De noise cancelling past zich automatisch aan je omgeving en bewegingen aan, ondanks dat het design niet volledig in het oor zit.”, aldus Pascal van Laer, Vice President Headphones & Wearables bij Harman.

De 12 mm neodymium drivers zorgen voor uitstekende audiokwaliteit, ongeacht welk apparaat je gebruikt. Aangezien de oordopjes voorzien zijn van maar liefst 6 microfoons, wordt het voeren van telefoongesprekken compleet geruisloos. Daarnaast kan je met JBL Live Flex gebruik maken van jouw favoriete spraakassistent.

Optimaliseer jouw audio-ervaring door de gehoorgang test te doen met behulp van de JBL Headphones App. Hierin kan je ANC op maat instellen. Het is daarnaast ook makkelijk om een aangepast hoorprofiel in te stellen met HARMAN’s geavanceerde Personi-Fi 2.0 voor de ultieme gepersonaliseerde geluidsprestaties.

JBL Live FLEX functies:

●      Open stick design voor perfect draagcomfort
●      True Adaptive Noise Cancelling met 17 verschillende ANC-filters en omgevingsgeluid
●      High-fidelity 12 mm neodymium dynamische drivers aangedreven door JBL Signature Sound
●      Gepersonaliseerde geluidservaring met Personi-Fi 2.0
●      Meeslepende JBL Spatial Sound vanaf elke bron of elk apparaat
●      Tot 40 uur luisterduur zonder ANC (tot 8 uur in de oordopjes en nog eens 32 uur in de case) of tot 30 uur luisterduur met ANC (tot 6 uur in de oordopjes en nog eens 24 uur in de case).
●      Qi-compatibel draadloos opladen
●     6 microfoons voor geruisloze gesprekken dankzij dubbele beamforming microfoons op elke oordop
●      IP54 waterdichte en zweetbestendige oordopjes, en IPX2 in de oplaadcase
●      Bluetooth 5.3 LE audio compatibel*
●      Multi-point verbinding voor het aansluiten van meerdere apparaten tegelijkertijd
●      Meer functies beschikbaar via de JBL Headphones App
●      Prijs €179,99

* Beschikbaar via software updates in de JBL Headphones App in een later stadium.

De JBL Live FLEX wordt geleverd in JBL’s nieuwste milieuvriendelijke verpakking.

De JBL Live FLEX oordopjes zullen in februari 2023 verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, blauw, zilver en roze.

Reageer