Acer heeft op de IFA-beurs de Predator 21 X voorgesteld: de eerste notebook met een gebogen scherm. Het toestel is uitgerust met stevige hardware en richt zich dan ook voornamelijk op gamers.

Acer heeft altijd veel aandacht gehad voor gamers en de Predator 21 X is het nieuwste paradepaardje: de notebook is voorzien van de nieuwste 7de generatie Intel Core-processoren, vijf koelventilatoren en dual NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU’s. Samengevat: een krachtig beestje.

De Tobii eye-tracking technologie moet er bovendien voor zorgen dat je beter dan ooit kan gamen: door middel van infraroodsensoren en software worden jouw ogen gevolgd, waardoor je in jouw game sneller kan richten of dekking kan zoeken.

acer-predator-21x-2

Ook que geluid moet de Predator 21 X opvallen: het toestel komt met SoundPound 4.2+, waarbij vier speakers en twee subwoofers en Dolby Audio voor smetteloos geluid zorgen.

De Cherry MX-drukknoppen met aanpasbare RGB-blacklight maken het plaatje af. De numerieke toetsen kan je ook nog eens omdraaien en omvormen tot een Precision Touchpad.

Hoeveel het toestel gaat kosten en wanneer het op onze markt verschijnt, maakte Acer nog niet bekend.

Klik hier om producten in te laden

Reageer