hp-pavilion-wave
xvnvxn

Bij een desktop pc denk je doorgaans aan termen als saai en groot, en dus stop je die liever ergens weg onder je bureau. Met de Pavilion Wave wil HP daar komaf mee maken.

De HP Pavilion Wave ziet er niet langer uit als een computer maar eerder als een draagbare Bluetooth-luidspreker die gezien mag worden. De driehoekige Wave met gebogen randen is rondom afgewerkt in een textielstof.

Deze volwaardige Windows 10 pc met echte desktop-componenten is snel en bevat een echte luidspreker getuned door Bang & Olufsen. Hierdoor spaar je dus meteen wat plaats uit op je bureau.

https://www.youtube.com/watch?v=6Q83EljkdXQ

In feite is de computer gebouwd rond de luidspreker die een 360 graden geluid produceert. Binnenin zit een krachtige desktop processor – Intel Core i5-6400T – vergezeld van een instapconfiguratie met 8GB geheugen en een gecombineerde harde schijf van 128GB (SSD) en 1TB.

Aansluitingen zijn vlot toegankelijk. Vooraan een volwaardige USB-poort en een hoofdtelefoonaansluiting; achteraan een geheugenkaartlezer, een USB-C poort, twee USB poorten, Ethernet, DisplayPort en HDMI.

Klik hier om producten in te laden

Reageer