Op zoek naar een Windows laptop die er goed uitziet en betaalbaar is? De slanke 13,3-inch Envy van HP is zeker het overwegen waard.

De looks van de Envy mogen er zijn; verfijnd metaal, slanke lijnen, slechts 14mm en een gewicht van 1,42 kg. Deze laptop neem je makkelijk overal mee naartoe.

Het ontwerp van het hoger geplaatste scharnier zorgt voor een comfortabelere type-ervaring. De gebruiksvriendelijkheid wordt nog verder verhoogd door een toetsenbord met achtergrondverlichting dat helpt bij het werken met weinig licht. Er is tevens een extra brede glazen touchpad.

Door een grotere batterij in te bouwen loopt de autonomie in het beste geval op tot liefst 14 uur. Dat is bijna 4 uur beter dan het voorgaande model van HP. En met de Fast Charge-technologie is de Envy tot 90% opgeladen in anderhalf uur.

Andere specs: twee USB 3.0-poorten, een USB type C-poort, de zevende generatie Intel Core i5 of i7 processoren, een SDD tot maximum 1TB en tot 16GB werkgeheugen. De ingebouwde speakers van Bang & Olufsen zorgen een uitstekende geluidsweergave bij films en muziek. Als scherm kan je kiezen uit Full HD, Quad HD en Ultra HD.

De nieuwe HP Envy laptops zijn verkrijgbaar in november vanaf € 999. Er zijn verschillende modellen beschikbaar.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer