Een mooi meubel onder je tv en als opberging voor alle randapparaat kan elk interieur wel gebruiken. Het Oostenrijkse meubelmerk Team 7 heeft daarvoor al enkele jaren oplossingen, op maat en in een houtsoort naar keuze.

Het hout dat Team 7 voor zijn meubilair gebruikt is trouwens enkel afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen. De verwerking gebeurt met een extreme precisie en kwaliteitscontrole, waardoor het hout geschikt is voor de meest veeleisende toepassingen.

De home entertainment meubelen van het merk kunnen op maat en in een houtsoort naar keuze worden uitgevoerd. Team 7 heeft vrijstaande tv-meubels maar ook modules zodat de apparatuur past in de bestaande kastsystemen en woonwanden van het merk.

Een intelligent ventilatiesysteem voorkomt overhitting van apparatuur, terwijl een vlot toegankelijk kabelmanagement en een doordachte indeling voor comfort zorgen. Of wat denk je van de integratie van een Qi-lader in de kabelklep om smartphones en tablets draadloos op te laden?

De subwoofermodule is discreet vormgegeven en kan binnen het corpus van het meubekl direct op de vloer staan. Storende vibraties worden zo vermeden.

Geniet even mee van enkele sfeerbeelden:

Reageer